Inschrijven

Ervaringen

De Den Haag Doet Vrijwilligersacademie is er voor vrijwilligers die zich willen verdiepen in onderwerpen die ze in hun vrijwilligerswerk tegenkomen. Robina, Jeroen, Svanhild, Claudia, Ton en Mieke volgden een cursus bij de Vrijwilligersacademie. Laat je inspireren door hun ervaringen.

Foto van vrijwilliger Robina

Robina is vrijwilliger in bibliotheek Escamp
"Mijn moeder was jarenlang voorzitter van een vrouwenvereniging. Toen ik achttien werd, voelde het als vanzelfsprekend om ook maatschappelijk actief te worden." Robina volgende een aantal cursussen bij de Vrijwilligersacademie.
Lees het verhaal van Robina >>

Foto van vrijwilliger Jeroen

Jeroen werkt met jongeren
Iets bijdragen, met jongeren werken, daar leeft Jeroen voor. Hij volgde de training 'Werken met psychisch kwetsbare vrijwilligers.'
Lees Jeroen's ervaring >>

Foto van vrijwilliger Svanhild

Svanhild heeft een agenda vol vrijwilligerswerk
'De reiswereld was me te commercieel geworden. Me maatschappelijk betrokken voelen is belangrijk voor mij. Dus ging ik vrijwilligerswerk doen.' En ze volgde verschillende cursussen.
Lees het verhaal van Svanhild >>

Foto van vrijwilliger Claudia

Claudia volgde de workshop 'Ontdek je talent'
Claudia Noordzee leerde tijdens de workshop 'Ontdek je talent' dat ze meer vragen moet stellen. Dat komt goed van pas in haar vrijwilligerswerk bij het buurthuis De Sprong.
Lees Claudia's ervaring >>

Foto van vrijwilliger Ton

Ton is sportcoach en volgde een 'Train-de-trainer'
Ton Olijve heeft in 'Train-de-trainer' veel nieuws geleerd dat hij perfect kan toepassen in zijn vrijwilligerswerk als sportcoach op het hockeyveld.
Lees Ton zijn ervaring over de training Train-de-trainer >>

Foto van vrijwilliger Mieke

Mieke volgde 'Trainen: een vak apart'
Mieke is altijd mensen aan het trainen: als ze roeiers coacht en als ze vrijwilligers opleid tot Greeters. De workshop 'Trainen: een vak apart' sprak haar dan ook meteen aan.
Lees Mieke's ervaring >>