Inschrijven

SamenvattingGratisWorkshopBasis1 bijeenkomst(en)

veiligheid & risico

Nieuw

Activiteiten met kinderen doen, brengt risico’s met zich mee. Wanneer is een spel te risicovol en moet het spel aangepast worden? Wanneer kan een spel wel doorgaan? Wat is aanvaardbaar?

Of je nu een tikspel gaat doen, gaat zwemmen, dansen, of een collage maken, zodra je met een groep kinderen of jongeren activiteiten onderneemt heb je te maken met risico’s. Risico’s kunnen activiteiten spannend en uitdagend maken en zijn daarom soms nodig. Risico’s kunnen ook te groot zijn en daarom betekenen dat de activiteit aangepast of afgelast moet worden. In deze workshop gaan we kijken naar activiteiten en de bijbehorende risico’s: wat is aanvaardbaar, wat niet? Hoe beheers je de risico’s en blijven de activiteiten toch uitdagend?

Beschikbaarheid

Selecteer eerst een beschikbaarheid

  • NaN

Organisatiegegevens

www.ymcadenhaag.nl

Contactgegevens

Naam

Joost Vlasblom

Telefoonnummers

06-2250 8396

E-mailadres

  • Praktisch

Doel

bekend making met risico's en mogelijke oplossing van activiteiten doen met kinderen

Doelgroep

Vrijwilligers

Voorwaarden deelname

-

Je wilt op de wachtlijst voor

veiligheid & risico

Of je nu een tikspel gaat doen, gaat zwemmen, dansen, of een collage maken, zodra je met een groep kinderen of jongeren activiteiten onderneemt heb...

Helaas kan je je hiervoor niet meer inschrijven. Wel kan je interesse tonen en op de wachtlijst komen, voor wanneer er eventueel plaatsen beschikbaar komen. Ga je hiermee akkoord? Klik dan op de inschrijfknop hieronder.

Jouw inschrijving is succesvol verzonden.

De organisatie neemt (indien nodig) zo spoedig mogelijk contact met jou op.