Inschrijven

SamenvattingTegen betaling0CursusBasis2 bijeenkomst(en)

2 Daagse training 'Opvoeden met een knipoog'

Nieuw

Voor (aanstaande) ouders, tantes, ooms, opa's en oma's

Opvoeden met deugden is opvoeden met een knipoog. Haal het beste uit je kind én jezelf, als vader, moeder, oom, tante, opa en oma. Eigenlijk is de cursus voor iedereen die deugden als uitgangspunt wil in het contact en werken met jonge mensen. Volgens de Verenigde Naties is dit " Het beste opvoedprogramma ter wereld!". Ginny Krijgsman is Coach-Trainer voor jongeren (met en zonder gedragsproblematiek, ADHD, ASS), docent Deugdentraining, Droomworkshops en Mindfulness bij ASS. De cursus is inclusief lunch, koffie, thee, syllabus, boek of kaartenset en een internationaal erkend certificaat.

Beschikbaarheid

Selecteer eerst een beschikbaarheid

Organisatiegegevens

www.stichting-bab.nl

Contactgegevens

Naam

Peter Pakvis

Telefoonnummers

0618092229

E-mailadres

  • Programma
  • Praktisch
  • Kosten
1e training zaterdag: 16 en 30 maart, 2e training zaterdag: 20 en 27 april, 3e training zaterdag: 18 mei en 1 juni. Tijden: 10.00 - 16.30 u. (inloop 09.30 u.)

Doel

De voornaamste doelstelling is om meer zelfvertrouwen te kweken door de nadruk te leggen op wat goed gaat. Uiteindelijk is er voor iedereen die met de deugden werkt meer ontspanning, plezier, rust en harmonie. Minder stress doordat we die deugden gaan inzetten die voor ons een uitdaging zijn. Zijn we geneigd tot stress, dan zetten we bijvoorbeeld de deugd rust, ontspanning en vertrouwen in. In het gezin zou je met leuke spelvormen grenzen kunnen afspreken met elkaar. Iedereen wordt deelgenoot en is daarom ook verantwoordelijk. Zo wordt er niets opgelegd en is er ook geen discussie.

Doelgroep

Vrijwilligers, Mantelzorgers

Voorwaarden deelname

Als je je kunt vinden in de kenmerken zoals die staan in de omschrijving, dan voldoe je aan de voorwaarden.

Naam trainer

Ginny Krijgsman, Coach-Trainer voor jongeren (met en zonder gedragsproblematiek, ADHD, ASS), docent & team; Deugdentraining, sociaal-emotionele vaardigheidstraining; interactieve lezing stresshantering, Droomworkshops, Mindfulness ASS.

Betaal instructies

Particulieren € 295,= (incl. BTW). Professionals €395,= (excl. BTW). Inclusief lunch, koffie, thee, syllabus, boek of kaartenset en een internationaal erkend certificaat. Mail voor uitgebreide betalingsvoorwaarden met gkcoachpraktijk@gmail.com (o.v.v. Deugden Training).

Gratis of tegen betaling

Tegen betaling

Kosten per deelnemer

0

Je wilt op de wachtlijst voor

2 Daagse training 'Opvoeden met een knipoog'

Opvoeden met deugden is opvoeden met een knipoog. Haal het beste uit je kind én jezelf, als vader, moeder, oom, tante, opa en oma. Eigenlijk is de...

Helaas kan je je hiervoor niet meer inschrijven. Wel kan je interesse tonen en op de wachtlijst komen, voor wanneer er eventueel plaatsen beschikbaar komen. Ga je hiermee akkoord? Klik dan op de inschrijfknop hieronder.

Jouw inschrijving is succesvol verzonden.

De organisatie neemt (indien nodig) zo spoedig mogelijk contact met jou op.