Inschrijven
SamenvattingGratisVoorlichting / lezingVerdieping1 bijeenkomst(en)

PEP café 25 oktober: Dé ontmoetingsplek voor Haagse bestuurders van vrijwilligersorganisaties

Nieuw

PEP Café 25 oktober: Dé ontmoetingsplek voor Haagse bestuurders van vrijwilligersorganisaties. Voor de tweede keer dit jaar organiseert PEP het PEP Café voor (vrijwillige) bestuurders. Ditmaal met een gastspreker: Joger de Jong. Joger heeft uitgebreide bestuurservaringen binnen zorg, welzijn en cultuur. Ook is Joger voorzitter van Divers Den Haag, een organisatie die er formeel geen is. Hoe doe je dat, een organisatie besturen die er geen is? Joger praat u bij op 25 oktober.

Tevens is Joger beschikbaar als vrijwillig coach voor bestuurders van maatschappelijke organisaties in Den Haag. Tim ’S Jongers, Coördinator Kenniscentrum van PEP en auteur van het boek Effectief Besturen van Vrijwilligersorganisaties komt zijn boek aan u voorstellen. Waarom een praktische gids voor bestuurders?

Nadien gaan we uiteen om aan thema tafels informeel informatie uit te wisselen over dilemma’s, vraagstukken en oplossingen voor de thema’s die u als bestuurder tegenkomt. Immers, onder de gezelligheid van een drankje en een hapje kunnen we leren van elkaar! U kan zelf bepalen welke thema’s aan bod komen. Waar loopt u tegenaan? Waar wil u meer over weten? Waar zouden andere bestuurders u mee kunnen helpen? Stuur een mailtje naar t.sjongers@pepdenhaag.nl met uw thema of idee en we gaan er samen mee aan de slag!
Aanmelden kan via deze website of door een mail te sturen aan f.paijens@pepdenhaag.nl

Beschikbaarheid

Selecteer eerst een beschikbaarheid

  • NaN

Organisatiegegevens

www.pepdenhaag.nl

Contactgegevens

Naam

Francine Paijens

Telefoonnummers

0703024444

E-mailadres

  • Programma
  • Praktisch
Programma (onder voorbehoud):
18.45 Inloop
19.00 Mini-college van Joger de Jong
19.30 Thematafels
20.30 Netwerken en leren van elkaar
21.30 Einde

Doel

Informeren, netwerken en leren van elkaar

Doelgroep

Vrijwilligers, Organisaties

Voorwaarden deelname

Deze bijeenkomst is bedoeld voor vrijwillige bestuurders of mensen die op enige manier bij het besturen van een stichting of organisatie zijn betrokken.

Naam trainer

Tim 'S Jongers
Spreker: Joger de Jong


Je wilt op de wachtlijst voor

PEP café 25 oktober: Dé ontmoetingsplek voor Haagse bestuurders van vrijwilligersorganisaties

Tevens is Joger beschikbaar als vrijwillig coach voor bestuurders van maatschappelijke organisaties in Den Haag. Tim ’S Jongers, Coördinator Ken...

Helaas kan je je hiervoor niet meer inschrijven. Wel kan je interesse tonen en op de wachtlijst komen, voor wanneer er eventueel plaatsen beschikbaar komen. Ga je hiermee akkoord? Klik dan op de inschrijfknop hieronder.

Jouw inschrijving is succesvol verzonden.

De organisatie neemt (indien nodig) zo spoedig mogelijk contact met jou op.