Inschrijven
SamenvattingGratisCursusBasis1 bijeenkomst(en)

Informatiebijeenkomst met mogelijkheid tot aanmelden voor de training 'Herstellen doe je Zelf'

Nieuw

Het gaat hier om een informatiebijeenkomst over de training "Herstellen doe je Zelf". Deze training is speciaal voor deelnemers die last hebben (gehad) van psychische klachten die zoeken naar passende dagbesteding of vrijwilligerswerk.

De training wordt gegeven door ervaringsdeskundige begeleiders. Zij zijn dezelfde weg gegaan. Termen als "eigen kracht" en "zelfredzaamheid" krijgen pas waarde met een goede voorbereiding. Eerst geef je het verleden en de tijd in de GGZ een plekje. Welke sterke eigenschappen heb je gebruikt om overeind te komen in die tijd? Daarna focussen we ons op hoe je deze talenten kunt gebruiken voor het opbouwen van een mooie toekomst. Je gaat sociale vaardigheden versterken en sociale contacten uitbreiden, haalbare doelen stellen en deze visueel maken. Het vinden van een bij jou passende dagbesteding of vrijwilligerswerk wordt dan veel makkelijker.

Margriet Pakvis- van As was cursist in 2010 en heeft sinds 2011 gewerkt als (co-) begeleider in Capelle aan den IJssel en in Den Haag. Zij vertelt wat je kunt verwachten en wat het effect is van de training.

We starten in de week van 3 september met de training, die bestaat uit 12 bijeenkomsten van 1 dagdeel en een terugkomdag (dagdeel) in januari 2019.

Wil je meer weten en je misschien opgeven? Kom dan naar deze bijeenkomst.

Beschikbaarheid

Selecteer eerst een beschikbaarheid

  • NaN

Organisatiegegevens

www.stichting-bab.nl

Contactgegevens

Naam

Margriet Pakvis- Van As

E-mailadres

  • Programma
  • Praktisch
9:45 - 10:00 Inloop met koffie en thee
10:00 - 10:15 Welkom en de trainers stellen zich voor
10:15 - 11:00 Informatie over "Herstellen doe je Zelf" door Margriet Pakvis- van As
11:00 - 11:20 Gelegenheid om vragen te stellen
11:20 - 11:45 Mogelijkheid om aan te melden via een aanmeldformulier
11:45 einde

Doel

In de bijeenkomst krijg je voldoende informatie over "Herstellen doe je Zelf" en je krijgt de kans om je hiervoor op te geven.

Doelgroep

Vrijwilligers, Organisaties

Voorwaarden deelname

Je woont in Den Haag, bent behandeld in de GGZ, ouder dan 18 jaar en wilt graag goed voorbereid worden op vrijwilligerswerk.

Naam trainer

Margriet Pakvis- van As en Peter Pakvis

Je wilt op de wachtlijst voor

Informatiebijeenkomst met mogelijkheid tot aanmelden voor de training 'Herstellen doe je Zelf'

De training wordt gegeven door ervaringsdeskundige begeleiders. Zij zijn dezelfde weg gegaan. Termen als "eigen kracht" en "zelfredz...

Helaas kan je je hiervoor niet meer inschrijven. Wel kan je interesse tonen en op de wachtlijst komen, voor wanneer er eventueel plaatsen beschikbaar komen. Ga je hiermee akkoord? Klik dan op de inschrijfknop hieronder.

Jouw inschrijving is succesvol verzonden.

De organisatie neemt (indien nodig) zo spoedig mogelijk contact met jou op.