Inschrijven
SamenvattingGratisCursusBasis7 bijeenkomst(en)

Training Omgaan met verlies (voor 55+)

Nieuw

“Hoe pak ik de draad weer op?”

Hoe ouder u wordt, hoe meer u te kunt krijgen met verlies. Verlies van een dierbare zoals uw partner, maar ook verlies van uw gezondheid, werk, financiën of een kleiner wordend netwerk. Deze verliezen kunnen veel invloed hebben op uw dagelijkse leven. Daarom en dan biedt deze groepstraining uitkomst.
Deze training bestaat uit 6 wekelijkse bijeenkomsten van twee uur. Twee maanden na afloop vindt een terugkombijeenkomst plaats. Zo krijgt uw verdriet een plek, ontvangt u handvatten voor verwerking en is er langzaam aan weer ruimte voor nieuwe levenslust.

Beschikbaarheid

Selecteer eerst een beschikbaarheid

  • NaN

Organisatiegegevens

www.indigowest.nl

Contactgegevens

Naam

Inge Kuiper

E-mailadres

  • Programma
  • Praktisch
Er staan 2 trainingen gepland.
De eerste training start op dinsdag 8 mei. Vervolgdata: 15, 22, 29 mei, 5 en 12 juni 2018 (van 14.30 tot 16.30 uur).
De tweede training start op donderdag 20 september. Vervolgdata: 27 september, 4, 11, 18 en 25 oktober 2018 (van 9.30 tot 11.30 uur).

Doel

Doel van deze training is: het vinden van herkenning bij lotgenoten, het uitwisselen van ervaringen over het beleven en verwerken van het verlies en ervaringen en ideeën over het opnieuw vormgeven van het dagelijkse leven, het werken aan verschillende energiegevers zoals sociale contacten, steun, ontspanning en zelfvertrouwen.

Doelgroep

Vrijwilligers, Mantelzorgers

Voorwaarden deelname

Deze training is speciaal bedoeld voor mensen vanaf 55 jaar.

Je wilt op de wachtlijst voor

Training Omgaan met verlies (voor 55+)

Hoe ouder u wordt, hoe meer u te kunt krijgen met verlies. Verlies van een dierbare zoals uw partner, maar ook verlies van uw gezondheid, werk, fin...

Helaas kan je je hiervoor niet meer inschrijven. Wel kan je interesse tonen en op de wachtlijst komen, voor wanneer er eventueel plaatsen beschikbaar komen. Ga je hiermee akkoord? Klik dan op de inschrijfknop hieronder.

Jouw inschrijving is succesvol verzonden.

De organisatie neemt (indien nodig) zo spoedig mogelijk contact met jou op.