Inschrijven
SamenvattingGratisWorkshopVerdieping1 bijeenkomst(en)

AVG: wat betekent de nieuwe privacywetgeving voor uw vrijwilligersorganisatie?

Nieuw

Tijdens deze workshop praten we u bij over de belangrijkste onderwerpen van de AVG en de verschillen met de huidige wetgeving en de gevolgen van de AVG voor de praktijk. De Algemene Verordening Gegevensbescherming

De Algemene Verordening Gegevensbescherming

De Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) vervangt per 25 mei 2018 de huidige privacywetgeving. De AVG bevat regels voor het (automatisch) verwerken van persoonsgegevens. Deze nieuwe Europese privacywet dwingt u als organisatie tot meer actie en maatregelen wanneer u gegevens over cliënten, personeel of andere personen vastlegt. Ook als u geen personeel in dienst heeft of slechts een paar cliënten heeft. Al bij het versturen van een offerte, factuur of een nieuwsbrief dient u rekening te houden met de wet. Organisaties zijn verplicht meer transparantie en informatie te geven over het verwerken van persoonsgegevens. Hierbij moeten zij toestemming krijgen van de betrokkenen.

Beschikbaarheid

Selecteer eerst een beschikbaarheid

  • NaN

Organisatiegegevens

www.pepdenhaag.nl

Contactgegevens

Naam

Pauline van der Valk

Telefoonnummers

0703024402

E-mailadres

  • Programma
  • Praktisch
PEP merkt in Den Haag voornamelijk bij organisaties in de informele zorg en welzijn een grote behoefte naar meer informatie over de nieuwe AVG-wetgeving. Om die reden is deze bijeenkomst georganiseerd en specifiek gericht op vrijwillige besturen, professionals werkzaam binnen de sectoren informele zorg en welzijn. De bijeenkomst staat in het teken van praktische tips en tools om uw organisatie AVG-proof te maken.We gaan daarbij onder andere in op de volgende vragen:

Wat verandert er onder de nieuwe wetgeving?
- Wat mag u wel en niet doen met (bijzondere) persoonsgegevens?
- Hoe voorkomt u een datalek en wat moet u doen als zich toch een datalek voordoet?
- Onder welke omstandigheden kan een bestuurder persoonlijk aansprakelijk zijn?

Doel

De bijeenkomst staat in het teken van praktische tips en tools om uw organisatie AVG-proof te maken.

Doelgroep

Vrijwilligers, Organisaties

Voorwaarden deelname

Deze bijeenkomst is georganiseerd en specifiek gericht op vrijwillige besturen en professionals werkzaam binnen de sectoren informele zorg en welzijn.

Naam trainer

Tim 'S Jongers, coördinator Kenniscentrum, PEP Den Haag
en Pauline van der Valk, Adviseur Vrijwillige Inzet, PEP Den Haag


Je wilt op de wachtlijst voor

AVG: wat betekent de nieuwe privacywetgeving voor uw vrijwilligersorganisatie?

De Algemene Verordening Gegevensbescherming De Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) vervangt per 25 mei 2018 de huidige privacywetgeving...

Helaas kan je je hiervoor niet meer inschrijven. Wel kan je interesse tonen en op de wachtlijst komen, voor wanneer er eventueel plaatsen beschikbaar komen. Ga je hiermee akkoord? Klik dan op de inschrijfknop hieronder.

Jouw inschrijving is succesvol verzonden.

De organisatie neemt (indien nodig) zo spoedig mogelijk contact met jou op.