Inschrijven
SamenvattingTegen betaling30CursusBasis12 bijeenkomst(en)

STERK! De empowerment training voor vrouwen!

Nieuw

De stappen naar persoonlijke groei en succes zet je zelf. Met inzicht in je gedrag ga je je eigen handelen beter begrijpen en beïnvloeden. In deze training leer jezelf goed in de spiegel te kijken.Wil jij meer in je kracht staan en het heft in vaker in eigen hand nemen? Dan is deze Training Sterk echt iets voor jou!

De Training Sterk leert je wie je bent en waar jij goed in bent. Je leert hoe je jouw invloed kunt vergroten, maar ook hoe je kunt omgaan met teleurstellingen. Deze training maakt je meer bewust van jezelf, van je omgeving en jouw invloed hierop.

Beschikbaarheid

Selecteer eerst een beschikbaarheid

  • NaN

Organisatiegegevens

www.stichtingyasmin.nl

Contactgegevens

Naam

Bianca Hoogerwaard

Telefoonnummers

0703631538

E-mailadres

  • Programma
  • Praktisch
  • Kosten
Gedurende zes weken wordt je meegenomen in bewustwording van jezelf en hoe je dit kunt versterken wanneer een situatie daar om vraagt. Verder zijn er drie terugkomdagen waarbij je de mogelijkheid krijgt om te bespreken hoe het je is vergaan en of je nog zaken wil bespreken.

Doel

De training Sterk is voor alle Haagse vrouwen die meer in hun eigen kracht willen staan en meer het heft in eigen hand willen nemen om persoonlijke doelen te bereiken.

Doelgroep

Vrijwilligers, Mantelzorgers

Voorwaarden deelname

Minimaal taalniveau A2 om de training te kunnen volgen.

Naam trainer

Hanneke Oortgiesen en Melissa Fränkel

Betaal instructies

Voldoen per Bank

Gratis of tegen betaling

Tegen betaling

Kosten per deelnemer

30

Je wilt op de wachtlijst voor

STERK! De empowerment training voor vrouwen!

De Training Sterk leert je wie je bent en waar jij goed in bent. Je leert hoe je jouw invloed kunt vergroten, maar ook hoe je kunt omgaan met teleu...

Helaas kan je je hiervoor niet meer inschrijven. Wel kan je interesse tonen en op de wachtlijst komen, voor wanneer er eventueel plaatsen beschikbaar komen. Ga je hiermee akkoord? Klik dan op de inschrijfknop hieronder.

Jouw inschrijving is succesvol verzonden.

De organisatie neemt (indien nodig) zo spoedig mogelijk contact met jou op.