Inschrijven
SamenvattingGratisCursusBasis2 bijeenkomst(en)

Coaches gezocht voor project Learning Dreams

Nieuw

Heb je altijd al eens coach willen worden, wil je dromen van kwetsbare gezinnen helpen realiseren en heb je een netwerk in Den Haag? Word dan coach voor Learning Dreams!

Stadslink heeft de van oorsprong Amerikaanse Learning Dreams methode van Dr. Jerry Stein naar Nederland gehaald. Vol enthousiasme zijn wij van start gegaan met het gelijknamige project op een basisschol in Den Haag waar wij gezinnen aan coaches koppelen zodat zij samen de dromen van de ouders gaan realiseren. Wil je je graag ontwikkelen als coach, iets betekenen voor een ander en heb je een netwerk in Den Haag? Dan is Stadslink op zoek naar jou!

Learning Dreams is een programma dat kinderen die het moeilijk hebben op school of in hun privésituatie op een innovatieve wijze helpt. Niet door kinderen in school te ondersteunen, maar door te werken aan het realiseren van de dromen van de ouders. Dromen kunnen variëren van leren pianospelen, de Nederlandse taal goed onder de knie krijgen tot het opzetten van een naaiatelier. Samen met de ouder ga jij - als coach - op zoek naar de droom van de ouder en zet je jouw en zijn/haar netwerk in om deze waar te maken. Zo ervaren de ouders hoe mooi leren is, en kunnen ze deze ervaring doorgeven aan hun kinderen. Op deze manier stimuleer je als coach de eigen kracht van de ouders, help je mee om dromen waar te maken en geef je de volgende generatie vleugels om hun talenten te ontwikkelen.

Stadslink biedt alle vrijwilligers twee trainingssessies aan waarbij je getraind wordt in de Learning Dreams methode die zich speciaal richt op dromen. Trainingen worden maandelijks aangeboden op basis van interesse. Daarnaast biedt Stadslink ondersteuning tijdens het coachingstraject in de vorm van intervisie en persoonlijke begeleiding.

Beschikbaarheid

Selecteer eerst een beschikbaarheid

  • NaN

Organisatiegegevens

www.stadslink.nu

Contactgegevens

E-mailadres

  • Praktisch

Doel

Het creëren van een stimulerende leeromgeving binnen kwetsbare gezinnen door middel van het realiseren van hun dromen met behulp van een coach.

Doelgroep

Vrijwilligers

Voorwaarden deelname

Een coach ondersteunt een gezin op een positieve manier in het realiseren van hun dromen door middel van het gebruiken van de netwerken in Den Haag.

Je wilt op de wachtlijst voor

Coaches gezocht voor project Learning Dreams

Stadslink heeft de van oorsprong Amerikaanse Learning Dreams methode van Dr. Jerry Stein naar Nederland gehaald. Vol enthousiasme zijn wij van star...

Helaas kan je je hiervoor niet meer inschrijven. Wel kan je interesse tonen en op de wachtlijst komen, voor wanneer er eventueel plaatsen beschikbaar komen. Ga je hiermee akkoord? Klik dan op de inschrijfknop hieronder.

Jouw inschrijving is succesvol verzonden.

De organisatie neemt (indien nodig) zo spoedig mogelijk contact met jou op.