Inschrijven
SamenvattingGratisCursusBasis2 bijeenkomst(en)

Coaches gezocht voor project &Dreams Matter

Nieuw

Heb je altijd al eens coach willen worden, wil je dromen van jongeren helpen realiseren en heb je een netwerk in Den Haag? Word dan coach voor &Dreams Matter!

&DreamsMatter richt zich op jongeren vanaf 16 jaar in Den Haag die in een kwetsbare positie zitten. Hiermee worden jongeren bedoeld die bijvoorbeeld schulden hebben, geen vaste verblijfplaats hebben of tegen andere moeilijkheden aan lopen. &DreamsMatter kijkt naar de dromen van deze jongeren in plaats van naar de moeilijkheden. Een jongere wordt gekoppeld aan een vrijwillige coach en samen gaan ze met deze droom aan de slag. Door stapje voor stapje aan deze droom te werken en nieuwe contacten te leggen wordt het netwerk van de jongere vergroot, zodat deze jongeren weer kunnen geloven in de mooie kanten van het leven en de (hoofd)rol die ze daar zelf in kunnen spelen.

Stadslink biedt alle vrijwilligers twee trainingssessies aan waarbij je getraind wordt in de Learning Dreams methode die zich speciaal richt op dromen. Trainingen worden maandelijks aangeboden op basis van interesse. Daarnaast biedt Stadslink ondersteuning tijdens het coachingstraject in de vorm van intervisie en persoonlijke begeleiding.

Beschikbaarheid

Selecteer eerst een beschikbaarheid

  • NaN

Organisatiegegevens

www.stadslink.nu

Contactgegevens

Naam

Bos

Telefoonnummers

0619162653

E-mailadres

  • Programma
  • Praktisch
&Dreams Matter

Doel

Het realiseren van dromen van jongeren in een kwetsbare positie om hen met behulp van een vrijwillige coach te empoweren.

Doelgroep

Vrijwilligers

Voorwaarden deelname

Een coach ondersteunt een jongere op een positieve manier in het realiseren van hun dromen door middel van het gebruiken van de netwerken in Den Haag.

Je wilt op de wachtlijst voor

Coaches gezocht voor project &Dreams Matter

&DreamsMatter richt zich op jongeren vanaf 16 jaar in Den Haag die in een kwetsbare positie zitten. Hiermee worden jongeren bedoeld die bijvoor...

Helaas kan je je hiervoor niet meer inschrijven. Wel kan je interesse tonen en op de wachtlijst komen, voor wanneer er eventueel plaatsen beschikbaar komen. Ga je hiermee akkoord? Klik dan op de inschrijfknop hieronder.

Jouw inschrijving is succesvol verzonden.

De organisatie neemt (indien nodig) zo spoedig mogelijk contact met jou op.