Inschrijven

SamenvattingGratisVoorlichting / lezingBasis1 bijeenkomst(en)

Kick-off: Naar een Haags verantwoordingsmodel

Samen met de gemeente Den Haag gaan we op zoek naar nieuwe manieren van verantwoorden én onszelf verbeteren.

Deze bijeenkomst is het vertrekpunt naar een Haags verantwoordingsmodel en we willen maatschappelijke organisaties hier graag vanaf het begin bij betrekken.

Tijdens deze bijeenkomst starten we samen een zoektocht naar nieuwe manieren van verantwoorden én onszelf verbeteren. Wat is de toegevoegde waarde van maatschappelijke en sociale Haagse organisaties? Hoe speelt het inzichtelijk maken van de prestaties van een organisatie een rol bij subsidieverantwoording? Wat vraagt de gemeente van maatschappelijke organisaties op dit gebied? Wat is realistisch en hoe komt men samen tot het beste en meest inzichtelijke resultaat? Verschillende experts denken met ons mee en geven toepasbare adviezen.

Een toekomstbestendige organisatie is een organisatie die zichzelf goed weet te evalueren en hiernaar weet te handelen. Wij als PEP willen graag van jou weten hoe wij je in de toekomst daarin het beste zouden kunnen helpen.

Maatschappelijke organisaties zijn de sociale motor van onze stad. Deze organisaties dragen bij aan een inclusieve stad. De wereld om ons heen blijft veranderen en de uitdagingen waar we met zijn allen voor staan worden groter. Meer dan ooit is het nodig om een goed beeld te hebben van de maatschappelijke meerwaarde die we met zijn allen creëren.

Beschikbaarheid

Selecteer eerst een beschikbaarheid

PEP Den Haag


Organisatiegegevens

www.pepdenhaag.nl

Contactgegevens

Naam

Michalis Koullias

E-mailadres

  • Programma
  • Praktisch
Gemeente Den Haag en verschillende experts zijn aanwezig.

Doel

Meer weten over het evalueren van het maatschappelijk effect van jouw organisatie.

Doelgroep

Organisaties

Voorwaarden deelname

Je bent betrokken bij een Haagse maatschappelijke organisatie, of zit in het bestuur.

Naam trainer

Michalis Koullias

Je wilt op de wachtlijst voor

Kick-off: Naar een Haags verantwoordingsmodel

Deze bijeenkomst is het vertrekpunt naar een Haags verantwoordingsmodel en we willen maatschappelijke organisaties hier graag vanaf het begin bij b...

Helaas kan je je hiervoor niet meer inschrijven. Wel kan je interesse tonen en op de wachtlijst komen, voor wanneer er eventueel plaatsen beschikbaar komen. Ga je hiermee akkoord? Klik dan op de inschrijfknop hieronder.

Jouw inschrijving is succesvol verzonden.

De organisatie neemt (indien nodig) zo spoedig mogelijk contact met jou op.