Inschrijven

SamenvattingGratisWorkshopBasis1 bijeenkomst(en)

Wil jij ook graag beter leren presenteren?

Nieuw

Wil jij ook graag beter leren presenteren? Wil jij vertrouwen voelen als je mag spreken in het openbaar? De kern van jouw boodschap overbrengen en tegelijkertijd de plek innemen die jij verdient? En dan ook nog blijven ademen?

Beschikbaarheid

Selecteer eerst een beschikbaarheid

  • NaN

Organisatiegegevens

www.pepdenhaag.nl

Contactgegevens

Naam

Abderrahim Kajouane

Telefoonnummers

0655970098

E-mailadres

  • Programma
  • Praktisch
Op vrijdag 12 juli (10.00 - 14.00) komt Sara Bruinsma van Sara Traint een presentatietraining geven. Sara heeft een missie. Ze wil vrouwen een stem geven en een plek op het podium. Ze wil jou zo ver krijgen dat jij jezelf niet langer onzichtbaar maakt. Ben je bereid om uit je comfortzone te stappen? Dan ben je bij Sara aan het juiste adres.

Doel

Op 12 juli gaan we aan de slag met de eerste stappen van presenteren. Opkomen, rust, een krachtige kernboodschap en non-verbale communicatie. ("Waar laat ik mijn handen?") We oefenen met elkaar, stap voor stap en in een veilige sfeer. Zo werken we langzaam toe naar de basis van een rustige en heldere presentatie.

Doelgroep

Vrijwilligers, Mantelzorgers, Organisaties

Voorwaarden deelname

Voor vrouwen organisaties

Naam trainer

Sara Bruinsma

Je wilt op de wachtlijst voor

Wil jij ook graag beter leren presenteren?

Wil jij ook graag beter leren presenteren? Wil jij vertrouwen voelen als je mag spreken in het openbaar? De kern van jouw boodschap overbrengen en ...

Helaas kan je je hiervoor niet meer inschrijven. Wel kan je interesse tonen en op de wachtlijst komen, voor wanneer er eventueel plaatsen beschikbaar komen. Ga je hiermee akkoord? Klik dan op de inschrijfknop hieronder.

Jouw inschrijving is succesvol verzonden.

De organisatie neemt (indien nodig) zo spoedig mogelijk contact met jou op.