Inschrijven

SamenvattingGratisVoorlichting / lezingBasis1 bijeenkomst(en)

PEP-Cafe woensdag 09 oktober 2019

Nieuw

Op woensdag 09 oktober in de avond organiseert PEP wederom een PEP Café. Dé ontmoetingsplek voor Haagse bestuurders om kennis uit te wisselen.

Experts op het gebied van bestuur en bestuurlijke ondersteuning van vrijwilligersorganisaties beantwoorden onder het genot van een hapje en een drankje al je bestuurlijke vragen.


TWEE SPREKERS

We trappen de avond af om 19.00 uur met twee gastsprekers:

Boy Zandbergen van Stichting Onzichtbaar Den Haag komt tijdens het PEP Café vertellen over hoe hij van een idee voorzitter van Stichting Onzichtbaar Den Haag is geworden en hoe het hem is gelukt om binnen een jaar winnaar de worden van Meest Inspirerende Sociale Onderneming binnen Den Haag. Zijn persoonlijke ervaring en aanpak kan weer anderen inspireren, aanmoedigen en inzichten bieden om door te pakken, en met lef en creativiteit ideeën om te zetten tot daden.

Ron Kleijn, voorzitter van SVV Scheveningen, vertelt over de link tussen het besturen van een vereniging en het managen van een bedrijf. Het gaat bij beide om het waarborgen van continuïteit. SVV Scheveningen bestond op 1 juli 2019 100 jaar, dus op naar de 200. Als bestuurder/ manager kan je dat niet alleen. Dan heb je in plaats van personeel, medewerkers en/of vrijwilligers nodig.


INTERACTIEVE SESSIE

In het tweede deel van de bijeenkomst worden de cafégangers uitgenodigd om hun vragen te stellen aan de sprekers en worden zij uitgedaagd om mee te denken over prikkelende stellingen. Uiteraard is er voldoende ruimte om te netwerken.

Beschikbaarheid

Selecteer eerst een beschikbaarheid

PEP Den Haag


Organisatiegegevens

www.pepdenhaag.nl

Contactgegevens

Naam

Michalis Koullias

E-mailadres

  • Programma
  • Praktisch
Inloop: 18.30 uur
Start: 19.00 uur
Einde: 21.30 uur


Deel 1 (19.00 - 19.45 uur)
Boy Zandbergen en Ron Kleijn delen hun kennis en ervaringen met het publiek.

Deel 2 (20.00 - 21.30 uur):
Interactieve sessie waarbij cafégangers vragen stellen, prikkelende stellingen bespreken en ruimte krijgen om te netwerken.

Doel

- Het inspireren en enthousiasmeren van bestuurders van vrijwilligersorganisaties bij de uitvoering van hun vrijwilligerswerk.
- Het opdoen en delen van kennis (met en van elkaar leren).
- Het ontmoeten van en netwerken met andere organisaties.
- Direct antwoord en advies krijgen op vragen aangaande de uitdagingen en kansen van uw vrijwilligersorganisaties.


Doelgroep

Vrijwilligers, Organisaties

Voorwaarden deelname

De bijeenkomst is bedoeld voor bestuurders van vrijwilligersorganisaties, vrijiwilligerscoördinatoren en vrijwilligers.

Je wilt op de wachtlijst voor

PEP-Cafe woensdag 09 oktober 2019

Experts op het gebied van bestuur en bestuurlijke ondersteuning van vrijwilligersorganisaties beantwoorden onder het genot van een hapje en een dra...

Helaas kan je je hiervoor niet meer inschrijven. Wel kan je interesse tonen en op de wachtlijst komen, voor wanneer er eventueel plaatsen beschikbaar komen. Ga je hiermee akkoord? Klik dan op de inschrijfknop hieronder.

Jouw inschrijving is succesvol verzonden.

De organisatie neemt (indien nodig) zo spoedig mogelijk contact met jou op.