Inschrijven

SamenvattingGratisWorkshopVerdieping1 bijeenkomst(en)

1/7 Verantwoordelijkheden en Kansen van een Vrijwilligersorganisatie (onderdeel leergang Managen en Besturen)

Nieuw

Deze leergang wordt gegeven in samenwerking met SVV Scheveningen (www.svvscheveningen.nl). Wil jij leren hoe je een helder doel en plan voor jouw organisatie maakt? Doe mee aan deze workshop. Deze workshop is onderdeel van de leergang die bestaat uit 7 workshops.

WORKSHOP 'VERANTWOORDELIJKHEDEN EN KANSEN VAN EEN VRIJWILLIGERSORGANISATIE'
Wat is een organisatie? Hoe typeer je die en hoe maak je aan de buitenwereld duidelijk waar je voor gaat en staat? Hoe vertaal je jouw droom naar een heldere missie en visie? Dit zijn enkele van de vragen die in deze sessie aan bod komen.

VOOR WIE
Deze workshop is voor bestuurders die meer willen leren over hoe zij hun organisatie goed en slim besturen. Ook vrijwilligers en toekomstige bestuurders zijn welkom.

OVER DE LEERGANG
De leergang bestaat uit 7 workshops. Tijdens deze workshops bespreken we herkenbare praktijkvoorbeelden. Wetenschappelijke inzichten worden gekoppeld aan praktische tips. Deze helpen jou verder je organisatie efficiënt te besturen.

Je kunt je per workshop inschrijven. Ben je bij minimaal 5 workshops aanwezig? Dan ontvang je een certificaat.

Wil je ook meedoen aan een van de andere workshops? Vul onderstaande titels in het zoekscherm in op de webpagina www.denhaagdoetvrijwilligersacademie.nl/cursussen en meld je aan.

• Beter besturen
• Zet koers met helder beleid
• Werken met vrijwilligers
• Financiën op orde
• Publiciteit en communicatie
• Leiderschap en diversiteit in jouw organisatie

Beschikbaarheid

Selecteer eerst een beschikbaarheid

  • NaN

Organisatiegegevens

www.pepdenhaag.nl

Contactgegevens

Naam

Michalis Koullias

E-mailadres

  • Praktisch

Doel

Het doel van de workshop is om jou de kennis en hulpmiddelen voor een succesvolle organisatie te geven. Samen verbeteren we jouw persoonlijke prestaties en dat van je organisatie. We geven je zicht op de processen van het bestuur en de hele organisatie.

Tim 's Jongers doet dit door theorie te vertalen naar praktijk voorbeelden. Zo kun je de duidelijke plannen direct gebruiken in jouw organisatie.


Doelgroep

Vrijwilligers, Organisaties

Voorwaarden deelname

• Je kunt per workshop deelnemen. Doe je mee aan minimaal 5 workshops? Dan ontvang je een certificaat.
• Om deel te nemen aan de workshop ben je actief in een bestuur en/of ben je vrijwilliger.
• Je organisatie is in Den Haag. Voor organisaties buiten Den Haag zijn er ook mogelijkheden. Bel of mail hierover met PEP-adviseur Michalis Koullias.


*Het lesmateriaal voor de workshop(s) is het boek 'Effectief besturen van vrijwilligersorganisaties', te bestellen via onderstaande link. Het boek is geschreven door Tim 'S Jongers, tevens een docent van de leergang.

https://shop.coutinho.nl/store_nl/effectief-besturen-van-vrijwilligersorganisaties.html
(kopieer dit adres naar je adresbalk)


Naam trainer

Tim ’S Jongers heeft een achtergrond in politicologie en bestuurskunde. Hij werkt bij PEP als onderzoeker. Naast zijn werk bij PEP doet Tim praktijkgericht onderzoek op wetenschappelijke basis. Dat doet hij voor Dynamiek van de Stad aan de Hogeschool InHolland Rotterdam.

Je wilt op de wachtlijst voor

1/7 Verantwoordelijkheden en Kansen van een Vrijwilligersorganisatie (onderdeel leergang Managen en Besturen)

WORKSHOP 'VERANTWOORDELIJKHEDEN EN KANSEN VAN EEN VRIJWILLIGERSORGANISATIE' Wat is een organisatie? Hoe typeer je die en hoe maak je aan de buitenw...

Helaas kan je je hiervoor niet meer inschrijven. Wel kan je interesse tonen en op de wachtlijst komen, voor wanneer er eventueel plaatsen beschikbaar komen. Ga je hiermee akkoord? Klik dan op de inschrijfknop hieronder.

Jouw inschrijving is succesvol verzonden.

De organisatie neemt (indien nodig) zo spoedig mogelijk contact met jou op.