Inschrijven

SamenvattingGratisWorkshopBasis1 bijeenkomst(en)

Mix en match vrijwilligersevent in Caribische sferen

Nieuw

Op 30 maart 2019 wordt PEP ondergedompeld in Caribische sferen. Onder het genot van zang, dans, muziek en modeshows presenteren Antilliaanse en Arubaanse organisaties zich aan Den Haag. Bent u op zoek naar leuk vrijwijwilligerswerk? Dan bent u van harte welkom bij dit event.

Zeventien organisaties van het Platform voor Haagse Antilliaans- Arubaanse organisaties presenteren zich aan Den Haag. Er is volop mogelijkheid om te proeven van de Caribische sfeer in de vorm van muziek, zang, eten en entertainment. Daarnaast zijn er leuke interactieve theatersketches die een goede indruk geven van wat vrijwilligerswerk inhoudt en wat het je oplevert. U maakt kennis met hun besturen en vrijwilligers en gaat met hen in gesprek over hun activiteiten, doelgroep en projecten.Aan het eind van de dag dingt iedereen mee naar een leuke prijs. De bijeenkomst wordt georganiseerd door HAAB, Ocan en PEP.

Beschikbaarheid

Selecteer eerst een beschikbaarheid

  • NaN

Organisatiegegevens

www.pepdenhaag.nl

Contactgegevens

Naam

Nathaly Mercera

Telefoonnummers

0703024444 / 0653415927

E-mailadres

  • Programma
  • Praktisch
14.00 uur Inloop en aanvang bezoeken vrijwilligersstands
U wordt verwelkomd door folkloristische groepen aan de deur
14.45 uur - Welkom door Wethouder Kavita Parbhudayal
- Intro door dhr. R. Severina van HAAB
- Interactieve theatersketches over vrijwillige inzet
15:45 uur - Interactieve theatersketches over vrijwillige inzet
Modeshow door ontwerper Shandall Geertruida
16:45 uur - Interactieve theatersketches over vrijwillige inzet
- Kort filmpje over vrijwillige inzet
- Deurprijs uitreiken
17:30 Entertainment
- Poëzie door Sharlotte Ellis
- Folklore dans door Grupo Ban Pe
- Zang door Louelvis Petronilia
18:00 Afsluiting
Gedurende het hele event zijn er interviews en presentaties met de standhouders, vrijwilligers en bezoekers en heeft u volop de mogelijkheid om zelf met de standhouders in gesprek te gaan over hun vrijwilligersvacatures. Ook kunt u genieten van Caribisch muziek en catering.

Doel

De Antilliaanse en Arubaanse organisaties aangesloten bij het Platform voor Haagse Antilliaans- Arubaanse organisaties willen graag hun toegevoegde waarde aan Den Haag op een positieve wijze tonen. Met het vergroten van hun zichtbaarheid willen de ze organisaties de mogelijkheid bieden aan ALLE Hagenaars om vrijwilligerswerk te doen en om zich aan te sluiten bij hun organisaties.

Doelgroep

Vrijwilligers, Organisaties

Voorwaarden deelname

N.v.t.

Je wilt op de wachtlijst voor

Mix en match vrijwilligersevent in Caribische sferen

Zeventien organisaties van het Platform voor Haagse Antilliaans- Arubaanse organisaties presenteren zich aan Den Haag. Er is volop mogelijkheid om ...

Helaas kan je je hiervoor niet meer inschrijven. Wel kan je interesse tonen en op de wachtlijst komen, voor wanneer er eventueel plaatsen beschikbaar komen. Ga je hiermee akkoord? Klik dan op de inschrijfknop hieronder.

Jouw inschrijving is succesvol verzonden.

De organisatie neemt (indien nodig) zo spoedig mogelijk contact met jou op.