Inschrijven

SamenvattingGratisWorkshopBasis1 bijeenkomst(en)

Workshop Omgaan met morele dilemma’s

Nieuw

PEP Den Haag en KIS (Kennisplatform Integratie en Samenleving, platform waarbinnen Movisie en het Verwey-Jonker Instituut samenwerken) nodigen u graag uit om deel te nemen aan deze workshop over omgaan met morele dilemma’s.

Beschikbaarheid

Selecteer eerst een beschikbaarheid

  • NaN

Organisatiegegevens

www.pepdenhaag.nl

Contactgegevens

Naam

Abderrahim Kajouane

Telefoonnummers

0655970098

E-mailadres

  • Praktisch

Doel

Diverse onderzoeken laten zien dat professionals zich bij deze dilemma’s vaak alleen voelen staan en zich weinig gesteund zien door management of intercollegiaal overleg. Er is behoefte aan gezamenlijke uitgangspunten die helpen om in deze complexe kwesties keuzes te maken over hoe te handelen en dat vervolgens ook te kunnen uitleggen, aan elkaar én aan de jongeren.

KIS heeft deze workshop ontwikkeld die jongerenwerkers ondersteunt bij het bespreken van deze morele dilemma’s en helpt bij het gezamenlijk formuleren van acties en afspraken die in de toekomst bij vergelijkbare situaties houvast kunnen bieden. PEP en KIS willen graag deze workshop overdragen aan jongerenwerkers om hiermee binnen de eigen organisatie zelf aan de slag te gaan.


Doelgroep

Vrijwilligers, Mantelzorgers, Organisaties

Voorwaarden deelname

Voor professionals en vrijwilligers die in hun werk morele dilemma’s tegenkomen.

Naam trainer

Abderrahim Kajouane (PEP) en Sahar Noor (KIS)

Je wilt op de wachtlijst voor

Workshop Omgaan met morele dilemma’s

Helaas kan je je hiervoor niet meer inschrijven. Wel kan je interesse tonen en op de wachtlijst komen, voor wanneer er eventueel plaatsen beschikbaar komen. Ga je hiermee akkoord? Klik dan op de inschrijfknop hieronder.

Jouw inschrijving is succesvol verzonden.

De organisatie neemt (indien nodig) zo spoedig mogelijk contact met jou op.