Inschrijven

SamenvattingGratisWorkshopBasis1 bijeenkomst(en)

Kennismaking Gebarentaal

Nieuw

Wil je kennis maken met gebarentaal? Gewoon uit nieuwsgierigheid of omdat je bijvoorbeeld iemand kent die slechthorend of doof is. Volg dan één van de vier workshops bij de Voorall Academie.

In Nederland zijn circa 1.3 miljoen mensen die niet alles kunnen horen. Dat is ongeveer 1 op de 12 mensen. Circa 475.000 mensen ondervinden in het dagelijks leven hinder van hun gehoorverlies en ongeveer 10.000 tot 13.000 mensen zijn doof of zwaar slechthorend. Om met deze laatste groep te kunnen communiceren, kan in veel gevallen gebruik worden gemaakt van gebarentaal.
Gebarentaal is geen universele taal. Soms verschillen gebaren zelfs per regio. De gebarentaal die we in Nederland gebruiken, noemen van Nederlandse Gebarentaal (NGT). Deze gebarentaal heeft een eigen grammatica en woordenschat.

Beschikbaarheid

Selecteer eerst een beschikbaarheid

  • NaN

Organisatiegegevens

www.voorall.nl

Contactgegevens

Naam

Yvonne Roos

Telefoonnummers

0703655288

E-mailadres

  • Praktisch

Doel

Een introductie op de Nederlandse Gebarentaal en praktisch aan de slag!

Doelgroep

Vrijwilligers, Mantelzorgers, Organisaties

Voorwaarden deelname

-

Naam trainer

Koninklijke Kentalis

Je wilt op de wachtlijst voor

Kennismaking Gebarentaal

In Nederland zijn circa 1.3 miljoen mensen die niet alles kunnen horen. Dat is ongeveer 1 op de 12 mensen. Circa 475.000 mensen ondervinden in het ...

Helaas kan je je hiervoor niet meer inschrijven. Wel kan je interesse tonen en op de wachtlijst komen, voor wanneer er eventueel plaatsen beschikbaar komen. Ga je hiermee akkoord? Klik dan op de inschrijfknop hieronder.

Jouw inschrijving is succesvol verzonden.

De organisatie neemt (indien nodig) zo spoedig mogelijk contact met jou op.