Inschrijven

SamenvattingGratisWorkshopBasis1 bijeenkomst(en)

Personal Branding: jezelf als merk presenteren

Nieuw

De workshop ‘Personal Branding’ is een introductie om kort wat zelfonderzoek te doen en kennis op te doen over wat jouw uniek en bijzonder maakt. Hoe onderscheid je jezelf van anderen en hoe presenteer je jezelf.

Beschikbaarheid

Selecteer eerst een beschikbaarheid

  • NaN

Organisatiegegevens

Contactgegevens

Naam

Abderrahim Kajouane

Telefoonnummers

0655970098

E-mailadres

  • Praktisch

Doel

Jezelf neerzetten als merk! Als je mensen vraagt wat hen of hun werkwijze uniek en bijzonder maakt vinden ze dat vaak lastig te omschrijven. We vinden het moeilijk over onszelf te vertellen; wie ze zijn, wat onze drijfveren en talenten zijn en wat we de ander kunnen brengen.

Doelgroep

Vrijwilligers, Mantelzorgers, Organisaties

Voorwaarden deelname

Deze workshop is voor iedereen die openstaat naar zichzelf te kijken en die wil leren zichzelf aan anderen te presenteren. Toegankelijk voor alle opleidingsniveaus waarbij basiskennis Engels voor het introductiefilmpje aan te raden is.

Naam trainer

Deze workshop wordt gratis aangeboden door PEP in samenwerking Janet Arntz.
Janet is Organisatie- en LifeCoach en helpt je om verandering in je leven en/of bedrijf aan te brengen. Dat kan bijvoorbeeld de verandering zijn naar een andere baan of een herstructurering binnen een organisatie. Haar jarenlange management ervaring in het bedrijfsleven en haar coaching vaardigheden combineert ze om organisaties en individuen verder te brengen in hun ontwikkeling en hun verandertraject te laten slagen.


Je wilt op de wachtlijst voor

Personal Branding: jezelf als merk presenteren

Helaas kan je je hiervoor niet meer inschrijven. Wel kan je interesse tonen en op de wachtlijst komen, voor wanneer er eventueel plaatsen beschikbaar komen. Ga je hiermee akkoord? Klik dan op de inschrijfknop hieronder.

Jouw inschrijving is succesvol verzonden.

De organisatie neemt (indien nodig) zo spoedig mogelijk contact met jou op.