Inschrijven

SamenvattingGratisWorkshopVerdieping1 bijeenkomst(en)

Diversiteit in meervoud

Nieuw

Een kreet die menig voorlichter, trainer, docent waarschijnlijk wel bekend voorkomt. Vaak in een vorm van ‘weerstand-gedrag’ en/of ook letterlijk zo uitgesproken. In het werken met de diversiteitkaarten gaat het om ‘brede diversiteit’.

De kaarten bestaan uit 18 verschillende identiteiten/rollen/achtergronden waaronder gender en seksuele gerichtheid, maar ook etniciteit, klasse, familiegeschiedenis, levensbeschouwing, etc.

Het werken met de kaarten laat zien hoe divers en overeenkomstig we allemaal zijn en dat diversiteit over iedereen gaat, waarbij ook ‘privileges’ en ‘machtsverschil’: aspecten die schaamte of afkeuring oproepen, of juist trots en solidariteit of uitsluiting, voorkeur, etc..

Met deze werkwijze betrek je iedereen bij het thema. Zo kom je samen tot een gelijkwaardig/ dialogisch gesprek, waarbij je kunt zien waar de nadruk bij een groep ligt of juist datgene wat niet besproken/aangeraakt wordt.
Een aanpak om seksuele en gender diversiteit in een breder kader te plaatsen, een breder kader dat ook recht doet aan de diversiteit binnen de LHBTI+ gemeenschap en verbinding laat zien tusen onze diverse identiteiten.

Beschikbaarheid

Selecteer eerst een beschikbaarheid

  • NaN

Organisatiegegevens

Contactgegevens

Naam

Abderrahim Kajouane

Telefoonnummers

0655970098

E-mailadres

  • Programma
  • Praktisch
Training

Doel

Het benutten van de kracht van verschil en seksuele diversiteit bespreekbaar maken

Doelgroep

Vrijwilligers, Organisaties

Voorwaarden deelname

geen

Naam trainer

Deze wordt door Marten Bos, sinds 1991 bekende trainer, coach, supervisor en expert op het terrein van diversiteit.

Je wilt op de wachtlijst voor

Diversiteit in meervoud

De kaarten bestaan uit 18 verschillende identiteiten/rollen/achtergronden waaronder gender en seksuele gerichtheid, maar ook etniciteit, klasse, f...

Helaas kan je je hiervoor niet meer inschrijven. Wel kan je interesse tonen en op de wachtlijst komen, voor wanneer er eventueel plaatsen beschikbaar komen. Ga je hiermee akkoord? Klik dan op de inschrijfknop hieronder.

Jouw inschrijving is succesvol verzonden.

De organisatie neemt (indien nodig) zo spoedig mogelijk contact met jou op.