Inschrijven

SamenvattingGratisVoorlichting / lezingBasis1 bijeenkomst(en)

Angst: wat is dat nou eigenlijk?

Nieuw

Angst, paniek, ergens bang voor zijn... Wat als het je leven gaat beïnvloeden of zelfs bepalen?

Spoken bestaan niet! Dat heeft u vast wel eens iemand horen zeggen. Iedereen is wel eens bang, maar wat als een angst je leven gaat beheersen en de mensen om je heen niet begrijpen waar het vandaan komt?
Tijdens deze voorlichting wordt informatie gegeven over een aantal angstaandoeningen. Wat houden ze in, hoe kunnen ze ontstaan en wat zijn ondersteuningsmogelijkheden?
Deze voorlichting is niet alleen geschikt voor u in uw rol als vrijwilliger, maar kan mogelijk ook advies en tips bevatten voor uw persoonlijke situatie.

Beschikbaarheid

Selecteer eerst een beschikbaarheid

  • NaN

Organisatiegegevens

www.indigowest.nl

Contactgegevens

Naam

Inge Kuiper

E-mailadres

  • Praktisch

Doel

Inzichtelijk maken wat angst en paniek inhoudt.

Doelgroep

Vrijwilligers, Mantelzorgers, Organisaties

Voorwaarden deelname

U dient zich aan te melden voor deze voorlichting. Nadat u zich heeft aangemeld, gaat Indigo Preventie contact met u opnemen. Na het contact met Indigo Preventie wordt uw aanmelding pas definitief.

Je wilt op de wachtlijst voor

Angst: wat is dat nou eigenlijk?

Spoken bestaan niet! Dat heeft u vast wel eens iemand horen zeggen. Iedereen is wel eens bang, maar wat als een angst je leven gaat beheersen en de...

Helaas kan je je hiervoor niet meer inschrijven. Wel kan je interesse tonen en op de wachtlijst komen, voor wanneer er eventueel plaatsen beschikbaar komen. Ga je hiermee akkoord? Klik dan op de inschrijfknop hieronder.

Jouw inschrijving is succesvol verzonden.

De organisatie neemt (indien nodig) zo spoedig mogelijk contact met jou op.