Inschrijven

SamenvattingTegen betaling0WorkshopBasis1 bijeenkomst(en)

Invloedrijk Communiceren

Nieuw

Leer effectief communiceren en je invloed uitoefenen. Zet de ander in beweging en haal zo je doel!

Communiceren, we doen het allemaal maar zo eenvoudig is het nog niet. Hoe vaak doen we niet ons best om onze “boodschap” over te brengen en dan te constateren dat de ander daar “geen boodschap” aan heeft? Ligt dat dan aan onszelf of aan de ander? Of juist aan allebei?
Hoe komt dat nu en is het mogelijk om juist wél met de ander glashelder in contact te komen en zo je doel te bereiken? En hoe kun je de ander dan beïnvloeden?
In deze workshop gaan we met diverse communicatiestijlen aan de slag. Je leert welke communicatiestijlen er allemaal zijn en hoe deze toe te passen. Argumenteren, normen stellen, waarderen, betrekken, onthullen en visie delen zijn enkele vormen die de revue passeren.
Je krijgt inzage in je eigen voorkeursstijlen en hoe je andere stijlen kunt aanleren. Ook kijken we naar “duwen” en “trekken” in een gesprek. Hoe ontstaat dit nu en hoe kun je dit het beste toepassen?
En natuurlijk leggen we de link tussen de communicatiestijlen en de beïnvloeding van de ander.
Vanzelfsprekend gaan we veel oefenen in deze workshop want oefening baart nu eenmaal kunst!
Na afloop van de workshop ben je in staat om te kiezen uit diverse communicatiestijlen en deze op het juiste moment in het gesprek in te zetten en je invloed te laten gelden. Je wordt zo een gesprekspartner die stevig in de schoenen staat en zijn doel in het gesprek weet te behalen!

Beschikbaarheid

Selecteer eerst een beschikbaarheid

  • NaN

Organisatiegegevens

www.norbertengels.nl

Contactgegevens

Naam

Norbert Engels

Telefoonnummers

0618936801

E-mailadres

  • Programma
  • Praktisch
  • Kosten
Interactief, korte uitleg van de theorie en vooral veel met elkaar oefenen, daar leer je het meeste van.

Doel

Meer inzicht krijgen in de verschillende manieren van communiceren om zo je doel in een gesprek te bereiken. Je leert welke manieren er nog meer zijn naast jouw eigen voorkeursstijl en wat het effect van die stijlen is op de ander. Zo leer je hoe je een ander kunt beïnvloeden door de juiste communicatiestijl op het juiste moment in te zetten.

Doelgroep

Vrijwilligers, Mantelzorgers, Organisaties

Voorwaarden deelname

geen

Naam trainer

Norbert Engels

Betaal instructies

Deelname is alleen mogelijk wanneer het bedrag vooraf is overgemaakt op rekeningnummer NL29ASNB0942471555 t.n.v. Norbert Engels Coaching en Sportmassage

Betalingskenmerk

workshop Invloedrijk Communiceren

Gratis of tegen betaling

Tegen betaling

Kosten per deelnemer

0

Je wilt op de wachtlijst voor

Invloedrijk Communiceren

Communiceren, we doen het allemaal maar zo eenvoudig is het nog niet. Hoe vaak doen we niet ons best om onze “boodschap” over te brengen en dan...

Helaas kan je je hiervoor niet meer inschrijven. Wel kan je interesse tonen en op de wachtlijst komen, voor wanneer er eventueel plaatsen beschikbaar komen. Ga je hiermee akkoord? Klik dan op de inschrijfknop hieronder.

Jouw inschrijving is succesvol verzonden.

De organisatie neemt (indien nodig) zo spoedig mogelijk contact met jou op.