Inschrijven
SamenvattingGratisWorkshopBasis1 bijeenkomst(en)

Workshop voor dialoogbegeleiders

Nieuw

Wil je ook een dialoog begeleiden tijdens de Week van de Dialoog? Volg dan deze workshop voor een goede voorbereiding van een kwalitatieve dialoog.

Wil je een dialoog begeleiden tijdens de Week van de Dialoog, dan heb je deze begeleidersworkshop nodig. In deze dialogische workshop gaan we in op wat een dialoog tot een dialoog maakt, welke rol je hebt als dialoogbegeleider, hoe je met aannames of vooronderstellingen omgaat en de open vraagstelling je hierbij kan helpen. Tot slot leer je hoe je een dialogische sfeer creëert, hoe je de dialooggenoten meeneemt in de fasen van de dialoog en gaan we in op ‘lastige dialoogsituaties’.

Beschikbaarheid

Selecteer eerst een beschikbaarheid

Organisatiegegevens

Contactgegevens

Naam

Wendy Meijer

Telefoonnummers

0620610921 / 0620610921

E-mailadres

  • Praktisch

Doel

Dialoogvaardigheden aanscherpen: omgaan met aannames of vooronderstellingen, open vraagstelling, dialogische sfeer creëren en dialooggenoten meenemen door de verschillende fasen van de dialoog.
Rol van de dialoogbegeleider verkennen en nemen in de dialoog en omgaan met lastige situaties.


Doelgroep

Vrijwilligers

Voorwaarden deelname

Een dialoog hebben meegemaakt en de handleiding voor de Week van de Dialoog hebben doorgenomen.

Naam trainer

Nathaly Mercera & Wendy Meijer

Je wilt op de wachtlijst voor

Workshop voor dialoogbegeleiders

Wil je een dialoog begeleiden tijdens de Week van de Dialoog, dan heb je deze begeleidersworkshop nodig. In deze dialogische workshop gaan we in op...

Helaas kan je je hiervoor niet meer inschrijven. Wel kan je interesse tonen en op de wachtlijst komen, voor wanneer er eventueel plaatsen beschikbaar komen. Ga je hiermee akkoord? Klik dan op de inschrijfknop hieronder.

Jouw inschrijving is succesvol verzonden.

De organisatie neemt (indien nodig) zo spoedig mogelijk contact met jou op.