Inschrijven
SamenvattingGratis0WorkshopBasis1 bijeenkomst(en)

Onafhankelijk op pad

Nieuw

Heb je een beperking en wil je weten hoe makkelijk de app van Ongehinderd werkt om je vrijheid te vergroten, kom dan naar onze interactieve rondleiding

Spontaan besluiten om vandaag uit eten te gaan? Zo'n avondje uit kan iedereen wel waarderen! Helaas is deze vrijheid niet vanzelfsprekend. Mensen met een beperking moeten veel van tevoren regelen: kan ik naar binnen met een rolstoel? Is er een geschikt toilet? Mag mijn hulphond mee?
Gelukkig is veel toegankelijkheidsinformatie gebundeld op de website en app
‘ongehinderd.nl/denhaag’. Of het nu gaat om rolstoeltoegankelijkheid of voorzieningen voor mensen met een visuele of gehoorbeperking; Ongehinderd geeft zicht op wat er mogelijk is op de locatie. Deze informatie helpt om onafhankelijk op pad te gaan en maakt vooral de voorbereiding van activiteiten een stuk makkelijker. Op dit moment zijn er al meer dan 1000 Haagse locaties verzameld.

Beschikbaarheid

Selecteer eerst een beschikbaarheid

  • NaN

Organisatiegegevens

www.voorall.nl

Contactgegevens

Naam

Tillie van Wijk

Telefoonnummers

0703655288

E-mailadres

  • Programma
  • Praktisch
13.30 – 15.00 uur

Doel

In het leven is niet alles maakbaar, maar wel voor een groot deel stuurbaar. Een steuntje in je rug of een ander inzicht kan je soms verrassend snel helpen om met nieuwe daadkracht je pad te vervolgen. Daarom is er nu de Voorall Academie: {ver}STERK jezelf. We bieden inspirerende workshops voor mensen met een beperking waarin creatieve zelfexpressie en oefeningen voor ontspanning en het leren kennen van je eigen kracht en grenzen, centraal staan. Bovendien is het een mogelijkheid om op een ontspannen manier nieuwe mensen te ontmoeten en om van elkaar te leren.

Doelgroep

Vrijwilligers, Mantelzorgers

Voorwaarden deelname

nvt

Naam trainer

Ieke de Leeuw

Je wilt op de wachtlijst voor

Onafhankelijk op pad

Spontaan besluiten om vandaag uit eten te gaan? Zo'n avondje uit kan iedereen wel waarderen! Helaas is deze vrijheid niet vanzelfsprekend. Mensen m...

Helaas kan je je hiervoor niet meer inschrijven. Wel kan je interesse tonen en op de wachtlijst komen, voor wanneer er eventueel plaatsen beschikbaar komen. Ga je hiermee akkoord? Klik dan op de inschrijfknop hieronder.

Jouw inschrijving is succesvol verzonden.

De organisatie neemt (indien nodig) zo spoedig mogelijk contact met jou op.