Inschrijven
SamenvattingGratisCursusBasis1 bijeenkomst(en)

Volg een gratis reanimatiecursus in het Kyocera stadion en wordt Burgerhulpverlener!

Gratis

Volg op 10 juni een gratis reanimatiecursus in het Kyocera stadion en meld je direct aan als burgerhulpverlener!

LET OP, AANMELDEN KAN VIA DE WEBSITE VAN HET RODE KRUIS: https://www.hartstichting.nl/gratis-reanimatiecursus-in-den-haag!

Als burgerhulpverlener ontvangt u een bericht op uw mobiele telefoon van bijvoorbeeld een hartstilstand bij uw in de buurt. Een ambulance redt het vaak niet om op tijd te zijn. Daarom is het belangrijk dat er bij een hartstilstand mensen in de buurt zijn die kunnen reanimeren.
Burgerhulpverleners moeten kunnen reanimeren. De Hartstichting heeft speciaal voor u een gratis reanimatiecursus op een heel bijzondere plek geregeld: het Kyocera stadion in Den Haag! Meld u nu aan voor de gratis reanimatiecursus op zaterdag 10 juni. Leer op deze dag in 3,5 uur reanimeren en schrijf u ter plekke in als burgerhulpverlener.

Beschikbaarheid

Selecteer eerst een beschikbaarheid

  • NaN

Organisatiegegevens

Contactgegevens

Naam

Marielle van den Bergh

Telefoonnummers

0703024483

E-mailadres

  • Praktisch

Doel

Bij een hartstilstand is het van levensbelang om iemand binnen 6 minuten te reanimeren. Dan is de kans het grootst dat iemand het overleeft. Wist u dat de meeste hartstilstanden thuis gebeuren? Volg een reanimatiecursus en weet wat u moet doen!

Doelgroep

Vrijwilligers

Voorwaarden deelname

geen

Je wilt op de wachtlijst voor

Volg een gratis reanimatiecursus in het Kyocera stadion en wordt Burgerhulpverlener!

LET OP, AANMELDEN KAN VIA DE WEBSITE VAN HET RODE KRUIS: https://www.hartstichting.nl/gratis-reanimatiecursus-in-den-haag! Als burgerhulpverlener...

Helaas kan je je hiervoor niet meer inschrijven. Wel kan je interesse tonen en op de wachtlijst komen, voor wanneer er eventueel plaatsen beschikbaar komen. Ga je hiermee akkoord? Klik dan op de inschrijfknop hieronder.

Jouw inschrijving is succesvol verzonden.

De organisatie neemt (indien nodig) zo spoedig mogelijk contact met jou op.