Inschrijven

SamenvattingGratis0CursusBasis1 bijeenkomst(en)

Campagne Reanimatie en gebruik AED

Nieuw

Nieuw data geplaatst, binnenkort volgen meer nieuwe data

Binnen je organisatie of vereniging of op straat wordt iemand onwel. Door de cursus AED/reanimatie sta je niet met lege handen en kun je direct beginnen met hulpverlenen. Juist die eerste minuten tot de ambulance er is, zijn cruciaal als het gaat om het redden van een leven. Daarin sta je niet alleen. In Den Haag zijn al 4000 burgerhulpverleners actief. Samen vormen jullie een dicht netwerk waardoor er altijd hulp dichtbij is. De cursus is kosteloos als je je inschrijft als burgerhulpverlener.


Den Haag is groot en hoe meer burgerhulpverleners er zijn, hoe groter de kans dat er iemand met kennis van reanimatie dichtbij is als het nodig is.

De cursus kunnen wij kosteloos aanbieden in samenwerking met de GGD. Wanneer u zonder afmelden afwezig bent moeten wij u daarom het cursusbedrag (50 euro) in rekening brengen. Laat het ons dus tijdig weten als u niet kunt komen, dan kunnen wij nog een ander uitnodigen in uw plaats.

Beschikbaarheid

Selecteer eerst een beschikbaarheid

Contactgegevens

  • Programma
  • Praktisch
Je leert een slachtoffer in veiligheid brengen, de toestand van het slachtoffer beoordelen, reanimeren, AED gebruiken en eerste hulpverlenen bij bewusteloosheid en circulatiestilstand.
• Basale reanimatie
• gebruik AED
• stabiele zijligging
• verslikking en verstikking

Doel

In de cursus leer je hoe je een AED kastje kunt gebruiken en hoe je zonder hulpmiddelen kunt reanimeren als iemand onwel geworden is. Daarna schrijf je je in als burgerhulpverlener zodat je samen met alle andere burgerhulpverleners in de regio Haaglanden zorgt dat er altijd iemand dichtbij is als het nodig is

Doelgroep

Vrijwilligers, Mantelzorgers

Voorwaarden deelname

Voorwaarde voor deelname is dat je je aan het einde van de training, na het behalen van het certificaat, inschrijft als burgerhulpverlener.

Naam trainer

Instructeur die werkt volgens richtlijnen van de Nederlandse Reanimatie Raad

Je wilt op de wachtlijst voor

Campagne Reanimatie en gebruik AED

Binnen je organisatie of vereniging of op straat wordt iemand onwel. Door de cursus AED/reanimatie sta je niet met lege handen en kun je direct beg...

Helaas kan je je hiervoor niet meer inschrijven. Wel kan je interesse tonen en op de wachtlijst komen, voor wanneer er eventueel plaatsen beschikbaar komen. Ga je hiermee akkoord? Klik dan op de inschrijfknop hieronder.

Jouw inschrijving is succesvol verzonden.

De organisatie neemt (indien nodig) zo spoedig mogelijk contact met jou op.