Inschrijven

SamenvattingGratisWorkshopVerdieping1 bijeenkomst(en)

3/7 Zet Koers met Helder Beleid (onderdeel leergang Managen en Besturen)

Gratis

Wil jij leren om een helder beleid te maken voor jouw organisatie? Doe dan mee aan deze workshop. Deze workshop is onderdeel van de leergang die bestaat uit 7 workshops.

WORKSHOP 'ZET KOERS MET HELDER BELEID'
We maken samen een helder beleid voor jouw organisatie. Door te kijken naar het nu en te plannen voor de toekomst. Hoe vertaal je je doel en plan je taken? Waar moet je rekening mee te houden? Zijn lange termijn plannen nog mogelijk? Daar helpen wij je graag mee.
Beter Besturen is de derde workshop in deze leergang.

VOOR WIE
Deze workshop is voor bestuurders die meer willen leren over hoe zij hun organisatie goed en slim besturen. Ook vrijwilligers en toekomstige bestuurders zijn welkom.

OVER DE LEERGANG
De leergang bestaat uit 7 workshops. Tijdens deze workshops bespreken we herkenbare praktijkvoorbeelden. Wetenschappelijke inzichten worden gekoppeld aan praktische tips. Deze helpen jou verder je organisatie efficiënt te besturen.

Je kunt je per workshop inschrijven. Ben je bij minimaal 5 workshops aanwezig? Dan ontvang je een certificaat.

Wil je ook meedoen aan een van de andere workshops? Vul onderstaande titels in het zoekscherm in op de webpagina www.denhaagdoetvrijwilligersacademie.nl/cursussen en meld je aan.


• Taken en kansen van een vrijwilligersorganisatie
• Zet koers met helder beleid
• Financiën op orde
• Werken met vrijwilligers
• Publiciteit en communicatie
• Leider zijn en diversiteit in jouw organisatie

Beschikbaarheid

Selecteer eerst een beschikbaarheid

  • NaN

Organisatiegegevens

www.pepdenhaag.nl

Contactgegevens

Naam

Michalis Koullias

E-mailadres

  • Praktisch

Doel

Het doel van de training is om jou de kennis en hulpmiddelen voor een succesvolle organisatie te geven. Samen verbeteren we jouw persoonlijke prestaties en dat van je organisatie. We geven je zicht op de processen van het bestuur en de hele organisatie.

De trainer doet dit door theorie te vertalen naar praktijk voorbeelden. Zo kun je de duidelijke plannen direct gebruiken in jouw organisatie.


Doelgroep

Vrijwilligers, Organisaties

Voorwaarden deelname

• Je kan mee doen per workshop. Doe je mee aan minimaal 5 workshops? Dan krijg jij een certificaat.
• Aan het eind van iedere workshop krijg je een toets. Zo laat je zien wat je geleerd hebt en dat je dat in de praktijk kan brengen. Denk bijvoorbeeld aan: het aanpassen van je beleidsplan, een verslag van een activiteit, een foto van een leersituatie, etc.
• Om deel te nemen aan de workshop ben je actief in een bestuur en/of ben je vrijwilliger.
• Je organisatie is in Den Haag. Voor organisaties buiten Den Haag zijn er ook mogelijkheden. Bel of mail hierover met de trainer.


*Het lesmateriaal voor de workshop(s) is het boek 'Effectief besturen van vrijwilligersorganisaties', te bestellen via onderstaande link. Het boek is geschreven door Tim 'S Jongers, tevens een docent van de leergang.

https://shop.coutinho.nl/store_nl/effectief-besturen-van-vrijwilligersorganisaties.html


Kan je onverwacht niet bij de workshop aanwezig zijn? Laat het ons weten. Vergeet je je af te melden? Dan moet je helaas 25 euro betalen voor de gemaakte kosten.


Naam trainer

De workshop wordt gegeven door Michalis Koullias, adviseur - onderzoeker PEP Kenniscentrum.

Je wilt op de wachtlijst voor

3/7 Zet Koers met Helder Beleid (onderdeel leergang Managen en Besturen)

WORKSHOP 'ZET KOERS MET HELDER BELEID' We maken samen een helder beleid voor jouw organisatie. Door te kijken naar het nu en te plannen voor de toe...

Helaas kan je je hiervoor niet meer inschrijven. Wel kan je interesse tonen en op de wachtlijst komen, voor wanneer er eventueel plaatsen beschikbaar komen. Ga je hiermee akkoord? Klik dan op de inschrijfknop hieronder.

Jouw inschrijving is succesvol verzonden.

De organisatie neemt (indien nodig) zo spoedig mogelijk contact met jou op.